Verliefd op nieuwe nike’s


Ik liet je laatst al weten dat ik  goede look a like Nike’s had gevonden voor Doutzen, nadat ik een beetje heel erg geïnspireerd was geraakt door Mini Wang. Omdat ik ze s’avonds laat had besteld en ik de kleine meid dus niet om goedkeuring kon vragen – ze zijn blauw dus je begrijpt enig risico -was het dus even afwachten of madame deze kinderschoenen net zo cool zou vinden als mama. Dit weekend kwam de doos binnen en yes yes yes, het hele gezin is verliefd. En de buren ook!

Doutzen in NikeDoutzen in Nike

Doutzen in Nike sneakers-Nike-PICO-4-164114_350_A
Bekijk deze Nike’s bij Spartoo.nl

Tags:

0 Reacties

 • door Jantina
  Posted 8 oktober 2012 10:09 0Likes

  Leuke legging ook! Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

  • door Free
   Posted 8 oktober 2012 22:54 0Likes

   Die legging is van Pippi (uit Denemarken) en heb ik gekocht bij Noahs in Utrecht! Hij is alleen al wel uitverkocht daar….hij is erg leuk ja!!

 • door Laura
  Posted 8 oktober 2012 13:38 0Likes

  staat echt leuk!!

Plaats een reactie