Stel je vraag op Kindermodeblog


Stel je vraag_kinderkleding advies
Heb jij een vraag? Wil je bijvoorbeeld weten welk kinderkledingmerk goed past bij het figuur van jouw zoon of dochter? Wil je weten hoe een bepaald merk valt en welke maat je daarvan moet nemen? Wil je misschien weten hoe je een bepaald kledingstuk kunt combineren? Of heb je een andere vraag? Stel je vraag, voor gratis online kinderkleding én stijl advies.

Iedere zaterdag beantwoord ik drie vragen. Stel je vraag onder deze blogpost (niet via Facebook maar via de blog zelf) En wie weet beantwoord ik jouw vraag! 

Tags: ,

0 Reacties

  • door Marianne
    Posted 29 september 2012 10:03 0Likes

    Kunnen jullie ook eens aandacht besteden aan kleding voor meisjes van 10, 11 en 12 jaar(maat 152 -164). Mijn dochters vinden veel kleding van kinderkledingmerken te kinderachtig of niet stoer genoeg. Maar kleding voor volwassenen past vaak nog niet. Een aantal winkels verkoopt kleding in maat xs of zelfs xxs en dat past soms dan weer wel(bv Zara, Tally Weijl)

Plaats een reactie