Agatha ruiz de la prada


Vind jij de kinderschoenen van Clarks stiekem best wel leuk, maar twijfel je omdat je ze toch iets te klassiek vindt? Ik heb een goed alternatief voor je gevonden. De leuke schoentjes van Agatha Ruiz de la Prada! Alleen die naam al 😉  Dit exemplaar is leuk door de gekleurde zool, stoer door de letters en speels door de gekleurde veters met hartje. Eens?

 

Kinderschoenen_agatha
Kinderschoenen_agatha-2
Kinderschoenen_agatha-2Bekijk ze bij Spartoo.nl 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Spaansekinderkleding
    Posted 23 september 2012 20:38 0Likes

    Agatha is echt hartstikke leuk met die artistieke designs. De kleding is ook te koop bij Spaansekinderkleding.nl! Ik vraag me wel altijd af wat Nederland er van vindt, de designs zijn vrij uitgesproken maar ze is iig wereldwijd razend populair.

    Hester

Plaats een reactie