Romy in Zeeman


Door: Sanne

Ik ben echt het type wat van uitersten houdt. De ene keer heb ik iets van Marc Jacobs of Stella McCartney aan en de andere keer loop ik in een legging van de New Yorker of een blouse van de Primark! Om maar niet te spreken van de véle items van H&M en Zara die in mijn kast hangen. Zo geldt dit ook met boodschappen; zo loop ik heerlijk door de Aldi en Lidl te paraderen maar vind ik het ook heerlijk om bij Albert Heijn mijn winkelwagen vol te gooien. Heb ik het al over muziek gehad? Sta ik het ene weekend op Mysteryland, een andere keer ben ik te vinden bij een concert van Coldplay of Wibi Sourjadi. Heerlijk toch?!
Voor Romy geldt precies hetzelfde, de ene keer Mini Rodini, Bobo Choses of een designermerk, de andere keer H&M, Zara of Hema. Allemaal even leuk!

Ik ben een type die in alles iets weet te waarderen. Zo ook in Zeeman! Ik kom daar niet alleen voor het goedkope Haribo-snoep, ditjes en datjes voor in huis maar ook voor de kinderkleding, sokjes en speelgoed.
Zo liep ik afgelopen vrijdag met grote, gretige stappen de Zeeman in. Zou ik dit keer ook weer een paar ‘snoepjes’ eruit halen? Het komt ook regelmatig voor dat ik niks vind maar scoor ook geregeld wat leuks!
Zo viel mijn oog op geniale Tapete-achtige shirts (2 euro!) en een retro-achtig jumpsuitje (5 euro!). Dit waren echte schot-in-de-roos-aankopen. Voor 9 euro had ik maar liefst 2 t-shirts én een jumpsuit waar ik ‘amen’ tegen zei.

Of de kwaliteit goed is? Who cares?! 9 euro is toch geen geld?!!

Het roze shirtje met een gouden bambi 🙂

 

Het feloranje shirt met de gouden uil is toch echt mijn favoriet! Zeeman heeft de jumpsuitjes ook nog in andere kleuren en opdrukken!Havaianas-slippertjes van haar vriendinnetje Doutzen!
Zeeman heeft de jumpsuitjes ook nog in andere kleuren en opdrukken!
Havaianas-slippertjes van haar vriendinnetje Doutzen!

 
Kan jij ook zo blij worden van überleuke budgetaankopen?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie