JONGENS WINTERJAS: top 9


Sorry sorry sorry! Ik had gezegd eind vorige week hè! Ik kreeg nog net geen dreig mails binnen 😉 maar wel een heleboel berichtjes; waar blijven de jongensjassen nou? Nou we hebben ze voor je op een rijtje gezet. Hopelijk heb jij zometeen de leukste jongens winterjas voor je zoon gevonden. Lees snel verder….

Hiero! Dit is mijn top 9. Ik heb er eentje bijgesmokkeld ja. Ze zijn ook zó leuk! Lekker stoer. En belangrijker, zo lekker warm. De winterjassen van 2012/2013 zijn echt top! 

Zoals je al kon lezen in de blogpost van trendwatcher Sophie gaan we deze winter helemaal voor de Military trend, camouflage! Dit zijn dan ook meteen voor deze winter de meest vernieuwende modellen. Te kleurige winterjassen voor jongens zijn momenteel niet mijn ding. Hier en daar een gekleurde streep als opvallend accent vind ik wel helemaal leuk. Rest mij alleen nog te zeggen….héél veel succes met kiezen 😉

HELAAS ZIJN DE JONGENS WINTERJASSEN UIT DEZE BLOG POST NIET MEER TE KOOP, MAAR VIA DEZE LINK SCOOR JE DIRECT EEN GAVE WINTERJAS VOOR JOUW ZOON!

Klik hier om meer leuke winterjassen te shoppen

Tags: ,

Plaats een reactie