Gezwijmel over leggings

Ik wil het toch nog even met jullie hebben over ‘de legging’. Sinds jaar en dag zijn er – naar mijn weten – leggings. Je houdt van ze of je haat ze, maar ik ben dit jaar meer dan ooit een legging lover. Misschien dat ik na mijn tregging/ jegging verslaving nog niet terug wil naar de knoop?

Een broek met knopen? Alsjeblieft zeg! Zoals ik al eerder schreef heb ik een missie! Het scoren van de allerleukste leggings. Nooit eerder was ik zó van plan om me eraan over te geven. Nooit eerder hield ik mijn ogen zó open voor leuke leggings. Nooit eerder zwijmelde ik op Kindermodeblog over leggings, zucht 🙂 Nooit eerder zwijmelde ik überhaupt niet – waar dan ook niet – over leggings. Alsjeblieft zeg. Leggings?!

Dit jaar is alles anders. Want zowel voor zowel mijzelf als voor Doutzen wil ik flink inslaan.
En voor ons beiden zal een legging met panterprint daarbij niet ontbreken! ‘
Deel 1 van deze missie is geslaagd, want ook moedertje hupselt nu rond in panterlegging. Foto volgt! 😉 En verder zijn er leggings met aztec printjes gescoord, van Retour en éééécht Hema. Blij mee! Maar we zijn er nog niet. Er zullen nog vele leggings volgen. En foto’s ook. 😉

Musthave van deze winter_de legging kinder leggings

Ben jij momenteel ook zo’n legging lover?

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door sanne
  Posted 8 september 2012 09:31 0Likes

  Geweldige aztec-legging gespot bij de Zeeman!!

  • door Free
   Posted 8 september 2012 09:48 0Likes

   Okee, daar willen we dus óók een foto van zien!!

Plaats een reactie