Tuur in Imps & Elfs van Klein & Stoer

Door: Marjolein S.

Ik dacht dat het er dit jaar niet van zou komen, maar het is toch écht weer zover… ik heb genoeg van de warmte en heb zin de herfst! Strakblauwe luchten, een aangenaam herfstzonnetje, een frisse neus en last but not least.. een nieuw modeseizoen! De nieuwe collecties verschijnen al in de rekken en het grote voordeel van de herfst en de winter is dat we weer wat méér kleren kunnen gaan aantrekken. Jasjes, vesten, maillootjes, truien, jeans, shawls en laarzen, heerlijk!

Voor Tuur heb ik voor het najaar alvast een pakje uitgekozen van Imps and Elfs, marineblauw, basic, stoer en comfortabel, daar hou ik van! Toen dit weekend de temperatuur even zakte heb ik het hem meteen aangetrokken en is het geen plaatje? De collectie van Imps & Elfs vind ik altijd erg leuk voor de kleintjes. Het zit soepel, is tijdloos en eigenwijs, met grappige teksten.
Dit pakje komt van Klein & Stoer; een goeie webshop voor baby’s, peuters en kids!

Tuur in Imps & Elfs

Tuur in Imps & Elfs-1

Tuur in Imps & Elfs-1

Tuur in Imps & Elfs-1
Bekijk Imps & Elfs bij Klein & Stoer

 

 

Wat vind jij van Imps & Elfs?

Tags: , , ,

Plaats een reactie