Advertorial: hip in Pyjama


Jonge kinderen zijn vaak in hun pyjama te vinden. Ze dragen deze niet alleen in bed, maar ook vaak nog tijdens het ontbijt,  ’s ochtends vroeg als ze tv kijken of tijdens een lekkere luie dag thuis. Je wilt dus dat hun pyjama’s niet alleen comfortabel zijn, maar er ook leuk uit zien.

Baby(web)winkel Babypark heeft een zeer ruim aanbod babykleding van allerlei bekende merken zoals Lief!, Baby.nl en Koeka. Voor de allerkleinsten hebben ze slaappakjes in alle kleuren; van stoer kobaltblauw tot Hot Pink. Ook leuk: een Mickey Mouse pyjama met voetjes.

 

1019.52-015_lotty_dots_pyjamas-hot_pink

1018.52-030_tommy_pyjamas-silver_grey_2

1018.52-030_tommy_pyjamas-grey

pyama-2-delig

 

Naast babykleding kan je bij babypark ook terecht voor al je andere baby benodigdheden, zoals wipstoeltjes waar je baby heerlijk in kan slapen, maar ook loopstoeltjes en
kinderwagen accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken, Babypark heeft het.

Bekijk hier de gehele collectie van Babypark.

Tags: , , ,

Plaats een reactie