Nieuwe collectie koorts


Door Sanne:

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen! En ook ik weet niet of ik nou links, rechts of rechtdoor moet gaan. Waar moet ik beginnen? Wordt het dit jaar een kast vol met Bobo Choses, Mini Rodini of toch Stella McCartney?  Náást mijn favoriete items van de H&M en Zara natuurlijk.
Elke dag kijk ik in de spiegel of er toch echt niet een geldboompje op mijn rug groeit, en jammergenoeg word ik elke dag teleurgesteld. Ook kijk ik elke dag met enige paniek naar het zogenaamde gat in mijn hand. Soms kan ik mijn hand niet eens meer vínden, zo groot is het gat.
Maar dit mag de pret niet drukken natuurlijk. Kijken, kijken, kijken en soms wat kopen is mijn motto voor aankomend seizoen. Eens even kijken hoe lang ik dit ga volhouden. Zou het gat wat minder groot worden in mijn hand en weet ik mijn hand op mijn knip te houden? Letterlijk en figuurlijk? Wellicht dat het figuurlijke geldboompje op mijn rug dan wat meer gaat groeien en in een mooie, groene ‘spaarboom’ verandert, in plaats van dat hij eruit ziet als een dorre, kale boom die haast geen wortel meer over heeft.
Net als ik dit allemaal heb uitgestippeld voor mezelf, kom ik op de site van Stella McCartney terecht. Mijn idool, zoals jullie weten. Geheel onverwacht. Weet niet hoe het kan, het kwam uit de lucht vallen. Zo op mijn laptop. Recht voor m’n neus.
Dag mooie, groene spaarboom. Hallo kale, dorre tak.

Heb jij ook zo’n moeite om je in te houden met de nieuwe collecties?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie