Lang leve de zonnehoedjes!


Door: Sanne

Het is zomer! Dit betekent, tijd voor zonnehoedjes! Hoe leuk is het – dat ALS je kind het hoedje op wil houden- om als finishing touch een hip hoedje op te doen? Ik heb er al vele aangeschaft. Persoonlijk houd ik meer van de basic hoedjes op het moment, aangezien Romy al vaak genoeg knalt met haar kleding. Maar als dit niet het geval is, vind ik het leuk om met zo’n hoedje lekker te knallen! Helaas vindt Romy het vaak niet zo héél leuk om een zonnehoedje op te hebben. Soms lukt het me om het hoedje op te houden, met de nodige afleiding: ‘kijk eens Romy, hondje waf waf loopt daar!!’

Jumpsuit van French Connection (kennen jullie 'm nog?) en hoedje is van Zara

 

 

 

 

De hoedjes zijn te koop bij o.a. Babyshop.com en H&M.

Heeft jouw kindje ook zo’n moeite met het dragen van hoedjes?

Tags: , , ,

Plaats een reactie