T-shirts: onmisbaar in de kledingkast!


Door: Marjolein Z.

T-shirts, ze vormen de basis van bijna elke outfit. Of je nu een simpel (bijvoorbeeld effen) T-shirt combineert met een leuke broek met print of juist een bedrukt T-shirt met een simpel rokje of broekje. Elke garderobe vraagt om leuke shirtjes. Je kunt er niet genoeg van hebben.

Zelf houd ik van vrij eenvoudige maar toch ook een beetje opvallende T-shirtjes. Die net even iets anders zijn dan anders en die dus niet snel gaan vervelen. Ze moeten wel iets van ‘wow!’ hebben, nietwaar?

Ook de kwaliteit is niet geheel en al onbelangrijk. T-shirtjes voor onze lieverds moeten wel tegen een stootje kunnen en talloze wasbeurten kunnen overleven. Shirtjes, die na een paar keer dragen al gaan slobberen, daar heb je niet veel aan. Ze moeten wel mooi om het lijfje blijven vallen.

De uitverkoop is hét ideale moment om een mooi nieuw stapeltje in de kast te creëren. Het aanbod is niet gering. Ik heb even rondgeneusd. Wat dacht je van het shirtje met Jack Russel van Oil & Gas, de T-shirts van Moodstreet (Floortje heeft ze ook!) of het kanariegele shirtje met ‘poodle’ van Love Therapy? Ik vind ze zelf in elk geval allemaal WOW!

Tags: , ,

Plaats een reactie