Style to copy: Suri Cruise


Door: Sanne

Suri Cruise, het bekende dochtertje van Katie Holmes en Tom Cruise, staat om haar modieuze kleding erg bekend. Elke dag heeft ze weer een nieuwe outfit aan en uiteraard draagt madame de duurste merken.

Laten we eerlijk wezen, ze ziet er adorable uit. Soms vind ik het helemaal niets (een kind met hakjes stáát toch niet?!) maar meestal ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Omdat de meeste kledingstukken niet te betalen zijn en vaak speciaal voor haar gemaakt zijn, is het erg lastig haar stijl precies te kopieëren. Om dit een klein beetje te realiseren, heb ik flink gesurfd op het net om jou van het ideale Suri Cruise-setje te voorzien 😉

 

Rokje Lili Gaufrette, rest is van de H&M!

Wat vind jij van de stijl van Suri Cruise?

Tags: ,

Plaats een reactie