Fiene in Joggers van Slofjes.nl


Kleine meisjes worden groot. Fiene is ruim 10 maanden oud en trekt zich sinds kort op in de box. De grootste lol als ze staat. En weer een nieuwe mijlpaal. Het babyachtige begint er nu echt af te raken. Hét moment dus om de typische schattige babyslofjes en –sokjes in te ruilen voor stevigere slofjes.

Het is nog best lastig om leuke slofjes te vinden. Effen paren zijn er te kust en te keur, maar die vind ik toch wat aan de saaie kant. Slofjes met bloemenapplicaties of andere printen? Ook hier keuze te over, maar daar moet je ook maar net mee kunnen combineren. Nee, Fienes eerste échte slofjes moeten geen doorsnee slofjes zijn! Ik zoek iets anders dan anders; iets hips, meisjesachtigs, maar tegelijk ook iets stoers, als tegenhanger.

Ik zat het internet af te struinen tot ik op slofjes.nl terecht kwam. Mijn ogen vielen meteen op de Joggers van Babydutch. Sportieve leren slofjes die er uitzien als kleine sneakertjes. Hoe schattig?! Zelf ben ik gek op sneakers en dus viel ik direct voor ze! En hoewel Fiene best wel een meisje-meisje is, vind ik dat je deze slofjes eigenlijk overal mee kan combineren. Met een leuk spijkerbroekje, een rokje of met bijvoorbeeld een simpel wit jurkje, zoiets als Fiene op de foto draagt. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de wit/zilveren Joggers; die passen perfect bij haar overwegend witte en grijze kleertjes. Joggers zijn in maar liefst 10 kleurencombinaties verkrijgbaar, voor meisjes en jongetjes. Kijk zelf maar!

Fiene op Slofjes_slofjes.nl

baby_dutch_sportieve_slofjes_2

Fiene op Slofjes_slofjes.nl

Klik hier om naar Slofjes.nl te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie