De 2 winnende lookbooks


In een paar weken tijd hebben we al enorm veel inspirerende lookbooks voorbij zien komen, echt té gek! Maar voor de lookbooks-contest in samenwerking met Kinderkleding.nl mocht er bij het maken van een lookbook, alléén gebruik gemaakt worden van producten uit deze shop. Uiteraard is stylen vanuit één webshop net iets lastiger, maar jullie zijn daar toch goed in geslaagd.

En we hebben twee winnaars! Esther en Johanna, gefeliciteerd! Jullie hebben met je lookbook allebei een cadeaubon t.w.v. 50,- gewonnen, te besteden bij Kinderkleding.nl Bedankt voor jullie leuke inspiratie!!

 

Lookbooks Johanna Kindermodeblog

 

Producten in dit Lookbook

Lookbook item image

No Tomatoes jongens short Mauritius | € 43,95

No Tomatoes

Vrolijke oranje met wit geblokte short voor jongens van No Tomatoes. De tailleband is elastisch verstelbaar, heeft rondom brede lussen en een beige riem. De sluiting heeft een metalen rits en een bronzen drukknoop. Met schuine gevoerde steekzakken en een No Tomatoes label aan de rechterkant. Aan de zijkanten zitten grote klepzakken met een drukknoop en een blauw met wit gestreept randje aan beide kanten. De pijpen van deze vrolijke short kunnen omgeslagen worden en dan wordt de gestreepte voering zichtbaar. Aan de achterkant zit ook een klepzakje met een drukknoop. Deze short kan op 30 graden gewassen worden. 100% katoen. Merk: No Tomatoes, artikel: 436, model: Mauritius, kleur: caro almost red.

Koop Nu 

Lookbook item image

Vingino short Kenzo | € 49,95

Vingino

Stoere blauwe jongens short van Vingino met een hele fijne ruitjesprint. De tailleband is elastisch verstelbaar, heeft rondom lussen en is aan de binnenkant mooi afgewerkt met een grijze band. De sluiting heeft een metalen rits en een blauwe knoop. De zakken zitten schuin, met aan de rechterkant een klein extra zakje. De pijpen van deze stoere short kunnen ook omgeslagen gedragen worden en dan is de blauwe geblokte rand zichtbaar. Op de achterkant zitten mooie afgewerkte steekzakken met blauwe knopen. Deze gave short kan op 40 graden gewassen worden. 100% katoen. Merk: Vingino, model: Kenzo Dark Blue, kleur: Dark Blue.

Koop Nu

 

Lookbook item image

Tumble ‘n Dry jongens jeans Luke white | € 31,95

Tumble ‘n Dry

Stoere witte jongens jeans van Tumble ‘n Dry. De tailleband is elastisch verstelbaar, heeft rondom lussen en de sluiting heeft een metalen rits en een haakjessluiting met een metalen drukknoop. Onder de rondlopende zakjes zit een stoer wrinkle effect. De zakken op de achterkant hebben mooie witte stiksels en op de rechterzak staat ‘Tmbl-n dry 9289’ in het wit geborduurd. Deze straight fit jeans kan op 30 graden gewassen worden. 100% katoen. Merk: Tumble ‘n Dry, artikel: 217102E21, model: Luke white, kleur: White denim.

Koop Nu 

Lookbook item image

Petit Bateau jongenstrui Axel | € 38,00

Petit Bateau

Heerlijk zacht en comfortabele trui van het bekende merk Petit Bateau. Deze trui heeft een ronde hals en op de linkerschouder twee knoopjes als sluiting. Langs de hals, onderkant van de trui en onderkant mouwen een donkerblauwe boord. Deze trui voelt heerlijk aan en is gemaakt van 50% katoen en 50% wol. Kan in de wasmachine gewassen worden, uiteraard wel op een speciaal programma en een wolwasmiddel. Merk: Petit Bateau, model 67687, kleur marine en helder rood.

Koop Nu

 

Lookbook item image

Ducky Beau jongens vest Jasper | € 15,45

Ducky Beau

Mooi rood vestje met mooie details van het merk Ducky Beau. Langs de halslijn loopt een brede wit met grijze rand, die doorloopt in de knoopjessluiting met vier witte knoopjes. Bovenaan zit een mooi motief dat doorloopt aan de achterkant. Aan de onderkant en onderaan de mouwen zit dezelfde brede wit met grijze boord. 100% katoen. Merk: Ducky Beau, artikel: D517290-875, model: Jasper, kleur: rood.

Koop Nu

 

Lookbook item image

New Zealand Auckland t-shirt Bart | € 26,20

NZA

Mooi donkerblauw t-shirt voor jongens van New Zealand Auckland. Op de voorkant staat de tekst ‘South 8th N.Z. 1923’ in dikke stoffen en geborduurde letters in de kleuren rood en off white. Op de linkermouw zit een NZA label en langs de halslijn zit een elastisch blauw boordje. Dit mooie en comfortabele t-shirt kan op 30 graden gewassen worden. 100% katoen. Merk: New Zealand Auckland, artikel: NJR12BB702D, model: Bart, kleur: new navy.

Koop Nu

Lookbook item image

Vingino spijkerjack Thijm | € 47,95

Vingino

Stoer spijkerjack met veel stoere details van Vingino. De sluiting heeft vijf Vingino knopen en schuine steekzakjes. Boven, onder en naast de klepzakjes zitten stoere stoffen Vingino labels in de kleuren rood, wit, blauw, donkerblauw en geel. Op de rechtermouw zit ook een stoffen Vingino label met het getal ’73’ in de kleuren donkerblauw, wit en turquoise. Op de achterkant zit onderaan een stoffen applicatie met de tekst ‘Gasoline motoroils since 1997’ in de kleuren groen, wit en okergeel. Dit stoere spijkerjack kan op 40 graden gewassen worden. 99% katoen en 1% lycra. Merk: Vingino, model: Thijm, kleur: Denim.

Koop Nu

Lookbook Esther

Producten in dit Lookbook

Lookbook item image

DDP Jumpsuit Dance | € 51,75

Mademoiselle DDP

Mooie en hippe taupe jumpsuit met bloemetjesprint van Mademoiselle DDP. Langs de ronde halslijn zit een band met twee gekruiste lusjes. De sluiting aan de voorkant heeft verschillende mooie knoopjes. In de taille zit een stoffen riempje, dat vrolijk gestrikt kan worden. De rondlopende steekzakjes zijn mooi afgewerkt met een taupe kanten randje. De pijpjes zijn omgeslagen en vast gezet met een lusje en een mooi knoopje. Deze hippe jumpsuit kan op 30 graden gewassen worden. 100% viscose. Merk: Mademoiselle DDP, artikel: G8SABT22/Flow, model: Dance, kleur: Taupe Flow.

Koop Nu

Lookbook item image

Tumble `n Dry meisjes Short Imke | € 29,55

Tumble ‘n Dry

Hippe meisjes jeans short van Tumble ‘n Dry. De tailleband is elastisch verstelbaar en heeft rondom lussen. Met een haakjessluiting en een metalen ritsje. Aan de zijkanten van de rondlopende zakjes zit een wit drukknoopje. De pijpjes zijn omgeslagen en vastgezet. De steekzakjes op de achterkant hebben mooie sierstiksels. Dit hippe jeans short kan op 30 graden gewassen worden. 100% katoen. Merk: Tumble ‘n Dry, artikel: 216400/J10/001, model: Imke, kleur: Denim.

Koop Nu

Lookbook item image

Tumble ‘n Dry jumpsuit Aline | € 23,95

Tumble ‘n Dry

Lekker hip en super leuk jumpsuit van het merk Tumble ‘n Dry. Langs de halslijn en de sluiting een iets gerimpeld randje in dezelfde kleur als de jumpsuit. De sluiting is met vier drukkers. Op borsthoogte en zakje en twee broches, die je uiteraard ook op andere kledingstukken kunt dragen. In de taille een tunnel met een koordje in dezelfde stof als de jumpsuit om het geheel iets aan te nemen. Inde zijnaden zijn zakken verwerkt. Leuke, aparte mouwen. 100% katoen, model Aline, Tumble ‘n Dry.

Koop Nu

Lookbook item image

American Outfitters meisjes vest Lena | € 49,85

American Outfitters

Ben je dol op roze en gouden glittertjes? Dan is dit comfortabele vestje van American Outfitters superleuk voor jou! Langs de rondlopende halslijn zit een elastisch roze boordje en een gouden glitterrandje, dat doorloopt langs de knoopjessluiting met zes doorzichtige roze knoopjes. Ook langs de twee steekzakjes zit zo’n mooi gouden glitterrandje. Het elastische boordje aan de onderkant heeft splitjes aan de zijkanten. De mouwen zijn schuin ingezet en mooi afgewerkt. Op de achterkant zitten bovenaan twee donkerblauwe kraaltjes met de letter ‘A’ en ‘O’ erop. Dit heerlijke comfortabele vestje kan het beste met een handwasje gewassen worden. 100% terylene. Merk: American Outfitters, artikel: 112-1320, model: Lena, kleur: Pink.

Koop Nu

Lookbook item image

Tumble ‘n Dry meisjes vestje Flinn | € 20,95

Tumble ‘n Dry

Origineel cremekleurig vestje van het merk Tumble ‘n Dry. Is van binnen afgewerkt met een lekkere zachte stof. Loopt van voren af in twee punten en heeft in het midden een leuke rand, gemaakt van dezelfde stof als van de voering. Is vast te maken met een lief stoffen lint. Wassen op 30 graden. 100% Polyester. Merk: Tumble ‘n Dry Kleur: Latte. Model: Flin. Artikel: 138314

Koop Nu

Lookbook item image

Tumble `n Dry meisjes T-shirt Glinster | € 18,35

Tumble ‘n Dry

Stoer wit t-shirt met korte mouwtjes van Tumble ‘n Dry. Op de voorkant van dit vrolijke t-shirt staat de tekst ‘There is nothing wrong with love’ in verschillende vintage letters in de kleur zwart, alsof het er met vingers opgeschreven is. Op de achterkant staat onderaan ‘tumble ‘n dry’ in geschreven letters met een paar kloddertjes verf erbij. 95% katoen en 5% elastan. Merk: Tumble ‘n Dry, artikel: 218512/100, model: Glinster, kleur: white.

Koop Nu

Lookbook item image

Doerak meisjes T-shirt Mose | € 15,95

Doerak

Hou je ook zo van cupcakes? Dan is dit donkerblauwe t-shirt van Doerak helemaal leuk voor jou! Op de voorkant staat een heerlijke cupcake met gekleurde spikkeltjes en een kersje erop. Daaronder staat de lekkere tekst ´Life is full of sweet surprises´. De mouwtjes zijn op de schouders fijn gerimpeld. Dit heerlijke t-shirt kan op 40 graden gewassen worden. 95% katoen en 5% elastan. Merk: Doerak, artikel: 31420/53, model: Mose, kleur: Marine.

Koop Nu

Lookbook item image

Ewers gestreepte kniekous | € 3,60

Ewers

Deze kniekousen komen het hele jaar van pas, lekker om te dragen in hoge laarzenen maar ook lekker stoer met een paar gympen. Deze kniekousen zijn gemaakt van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastan. Uiteraard kunnen deze sokken de wasdroger in. Merk Ewers, model 60080, kleur 1129.

Koop Nu

 

 

 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Esther
    Posted 1 juni 2012 23:23 0Likes

    Super leuk om te winnen! De lookbooks zijn trouwens erg leuk en makkelijk om te maken, dus zeker eens proberen als je het nog nooit hebt gedaan!

  • door Johanna
    Posted 2 juni 2012 09:10 0Likes

    Superrrr, die bon kan ik wel besteden met 4 mini me’s!

Plaats een reactie