Kindermodeblog & Shopwithyourfriends


Vandaag is het voor Kindermodeblog en voor mij persoonlijk een hele speciale dag! Een dag waar ik al een tijdje -met kriebels in mijn buik- naar uitgekeken heb. Ik was namelijk bezig iets heel erg leuks voor te bereiden. Iets wat jullie niet wisten en wat ik niet kon laten zien. Ik moest zóóó mijn best doen om het stil te houden….

Zoals jullie weten maak ik regelmatig styleboards. Op deze styleboards laat ik je zien hoe je kinderkleding met elkaar kunt combineren. Vanaf nu kun jij dit ook op Kindermodeblog!!!

Vandaag lanceer ik in samenwerking met Shopwithyourfriends een supergaaf onderdeel binnen Kindermodeblog, waarmee je de leukste kinderkleding van webshops als de Bijenkorf, Kixx online en Nelly.com, bij elkaar kunt stylen en shoppen. Hoe cool is dat? De beste stylist ben je namelijk zelf….

We noemen de styleboards vanaf nu lookbooks, wel zo makkelijk! Je kunt in je eentje de leukste lookbooks maken, maar het is ook mogelijk om dit samen met vrienden -tegelijkertijd- te doen. Je kunt dan ook met elkaar chatten. Hoe gezellig!

En kom je er even niet uit? 2x per week zal ik een speciaal chatuurtje inlassen, waarbij je mij om stijladvies kunt vragen.  Wil je weten hoe iets valt? Ik ken bijna alle merken en maatvoeringen, dus vraag maar raak!

Voor nu wens ik je heel veel plezier met het maken van je eigen lookbooks op Kindermodeblog! Ik kijk nu al uit naar jullie inspiratie!
XoXo Free

Kindermodeblog en shopwithyourfriends

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Esther
    Posted 6 mei 2012 09:55 0Likes

    Wat gaaf dat dit kan!! Net even kort geprobeerd en het werkt snel en makkelijk! Nog geen tijd gevonden om op mijn gemak zo’n leuk styleboard te maken, maar dat ga ik binnenkort zeker doen! Leuk zeg!

Plaats een reactie