Tuur in Piu et Nau

Door: Marjolein

Met trots schrijf ik mijn eerste blog met daarin mijn jongste zoon Tuur! Hij is inmiddels alweer 12 weken oud, ofwel 3 maanden…tja en het klinkt afgezaagd, maar ik moet het toch zeggen: ‘Wat gaat de tijd toch snel!’ Sterker nog, het lijkt wel steeds sneller te gaan. Heb je bij de eerste nog tijd om je baby’tje uren te bewonderen, te knuffelen en samen te wandelen, bij nummer drie zit dat er niet in. Hoe graag ik ook zou willen, het lukt gewoon niet, Tuurtje moet meedraaien met het gezin en mijn aandacht delen met zijn grote broer en zus. Maar, ik heb begrepen, hoe klein ze ook zijn, je kunt ze alles uitleggen, dus dat doe ik dan maar… dan zeg ik: ‘sorry Tuurtje, mama moet nu echt eerst even de billen van Sofie gaan afvegen’, of ‘sorry Tuurtje, mama moet nu echt eerst even deze rommel opruimen’ of ‘sorry Tuurtje, mama moet nu echt eerst even koffie voor zichzelf gaan maken…’ (iets wat ik wel heb geleerd de afgelopen jaren; blijf vooral ook goed voor jezelf zorgen!) Sorry, sorry, sorry… maar hoe lang hij ook heeft moeten wachten, hij lijkt het me niet kwalijk te nemen, want zodra hij mij ziet begint hij te lachen en met zijn armpjes te zwaaien, dan smelt mijn hart en voel ik me toch wel een beetje schuldig.
En, al weet ik dat ons lieve manneke niets te kort komt en een uitermate relaxt en fijn leventje heeft, om het dan ‘goed te maken’ vind ik het fijn om Tuurtje ‘ s avonds als die andere twee in bed liggen, uitgebreid in badje te doen en hem dan fris gewassen en geolied in een zacht, fijn, schoon babypakje te hijsen. Hier foto’ s van mijn lieve Tuur in een heerlijk zacht en comfortabel pakje van het Spaanse merk Piu et Nau. Dit merk is vrij nieuw en nog redelijk onbekend in Nederland. Zij maken mooie, kwalitatieve, comfortabele basics voor kids tot en met 3 jaar, om in te slapen en te spelen. Daarnaast maken ze fijne zachte babydekentjes, slaapzakjes, slabbertjes. Het is een heel fijn merk en allemaal even zacht, praktisch en mooi om te zien.  Tuur in Piu et Nau

Tuur in Piu et Nau

Tuur in Piu et Nau

Tuur in Piu et Nau

www.piuetnau.com

Klik hier om het babypakje met 30% korting te bestellen

Tags: , , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie