Webshop van de week: Born2bseen.com


Webshop born2bseen.comMisschien had je Born2bseen al gespot tussen de leukste webshops op mijn blog. Vandaag mag ik je uitgebreid voorstellen aan dit fashionable snoepje. Wow!

Born2bseen is een online boutique met baby- en kinderkleding van 0 tot 6 jaar. De missie van deze webshop is het vinden van mooie exclusieve producten die stijlvol, eigentijds én van kwaliteit zijn. Deze missie is geslaagd, wat een snoepgoed!

De collectie bestaat uit unieke en bijzondere merken uit Frankrijk, Spanje, Schotland, Zweden en Denemarken zoals o.a. Louis Louise, I Dig Denim, Mormor, Emile et Ida, L’Esprit de Luna en Piu et Nau. De kleding is gemaakt van zachte materialen en mooie kleuren. Het merkenpakket sluit naadloos op elkaar aan, omdat het voortvloeit uit één duidelijke stijl. Alle items zijn hierdoor goed met elkaar te combineren.

Maar niet alleen de prachtige kleding is de bom. De uitstraling en de sfeer van deze webshop zorgen ervoor dat je direct dat aangename onderbuikgevoel krijgt. Alles klopt.

Exclusieve kinderkleding is niet goedkoop, maar met een item van Born2bseen ben je van originaliteit verzekerd. Gelukkig is het nu mid season sale. Op de gehele collectie krijg je deze week  30% korting!!

mix & match shorts liberty

Born2bseen Kindermodeblog

Born2bseen Kindermodeblog

 Klik hier om naar Born2bseen.com te gaan

 

 

 

 

 

….

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Jerr
    Posted 16 mei 2012 13:55 0Likes

    Daar heb je echt geen woord bij gelogen.
    Hier worden we weer hebberig van..
    Me likeeeee!!!

Plaats een reactie