Romy in French Connection van Goldfish


Door: Sanne

Romy heeft eigenlijk nooit iets ‘liefs’ aan, bedacht ik me toen ik dit superschattige, lieve en vooral aparte jumpsuit aandeed bij haar.  Ik besefte me dat ze eigenlijk altijd wel iets ‘stoers’ aan heeft, zoals een hippe spijkerbroek, fluor-roze broek of weer een gaaf shirtje met een opvallende print. Het staat haar ook goed vind ik en het klinkt misschien gek, maar ze heeft toch echt al haar eigen stijl! Haar haartjes beginnen te groeien en ze begint nu een echt kleine, grote meid te worden 😉

Goldfish is één van mijn favoriete webshops op het moment. Ze verkopen alleen maar gave merken zoals Mini Rodini en Bobo Choses (love it!!) maar mijn oog viel op een wel heel gave jumpsuit van French Connection. Natuurlijk kende ik het merk wel voor de volwassenen maar wat een gave kleding hebben ze ook voor de kleintjes! De hype op dit moment is natuurlijk fluor en pastel kleuren; bij French Connection vind je meer basic kleuren met af en toe een uitschieter zoals rood of oranje, maar dit maakt het juist tijdloos en prima te combineren met andere kledingstukken. Het leuke van French Connection for kids is dat het absoluut niet degelijk is, ondanks de meestal effen, basic teinten. Integendeel zelfs. Eigenlijk is dit merk perfect voor degene die kwaliteit zoekt, niet heel erg veel van té opvallende kleding houdt maar tóch eruit wil springen.

Ik werd weer voor de zoveelste, duizendste keer verliefd op Romy toen ik haar deze jumpsuit aandeed. Toen ik vanochtend naar buiten keek, wist ik dat dit het perfecte moment was dit aan te doen, het was het wachten waard (de jumpsuit was al een tijdje binnen maar waar was de zomer?!) en kan op dit moment niet wachten om de blits te maken in het park 😉

 

 

 

 

 

 Klik hier om naar Goldfish te gaan

Tags: , , , ,

Plaats een reactie