Contestblog 3: Zon, zee, strand en de kachel op vol


Door: Nynke van der Berg

“Positief blijven”, zegt manlief. “De zomer komt gewoon wat laat” meldde een vriendin, zelf net terug van zonvakantie dus doordrenkt met een flinke dosis vitamine D… Waar is onze zomer? Om in mei nog met een sjaal op de fiets te zitten, mits decoratief natuurlijk, lijkt me niet helemaal de bedoeling. En dat terwijl ik me al suf heb geshopt voor onze kruimel. Kruimel heet op het kdv Sanne-Sophie en is een vrolijke dame van 8 maanden oud. Nu maakt het haar natuurlijk weinig uit wat ze aanheeft, maar mama is van mening dat bij een vrolijke dame vrolijke kleding hoort. Zeker wanneer de trends ook helemaal in lijn liggen met mama’s smaak, kan het grote shoppen niet lang uitblijven. Wanneer de collectie dan ook nog ‘1,2,3 Soleil’ en ‘Little Sunshine’ heet, tja dan is het natuurlijk vragen om moeilijkheden. Dus Sanne-Sophie haar kast ligt vol met ‘Petit Bateau’ marinelook truitjes, spaghettiband babypakjes, gestreepte strandjurkjes met matching zonnehoedje en een té cute badpakje. Nu is het dus wachten op de zomer…. Of, en dit weet papa nog niet, we boeken gewoon een vakantie naar de zon, want deze kleding moet gedragen worden!

Zomer! (1)

Le Petit Bateau

Vind jij dat Nynke €250 moet winnen? Geef haar jouw stem! KLIK HIER om haar te steunen.

Kindermodeblog kindermode trends

Lookbook maken kindermodeblog shopwithyourfriends

 

0 Reacties

Plaats een reactie