Hoe werkt het maken van lookbooks?


Lieve volgers en fans! Vrijdag was het dan eindelijk zover…. de lancering van onze nieuwe tool Shopwithyourfriends op Kindermodeblog! Vanaf nu kan iedereen eigen lookbooks maken op Kindermodeblog. En er  kan tegelijkertijd worden geshopt én je kunt chatten met vrienden. Inmiddels zijn een aantal fans al aan de slag gegaan en staan er al geweldige lookbooks online. Maar -zoals elk nieuwe internet ding- is een beginnetje soms lastig en het maken van een eigen lookbook klinkt wat ingewikkeld, maar ik verzeker je….het is makkelijker dan je denkt! Iedereen kan het, jij dus ook! Om je een handje op weg te helpen, heb ik hier een paar afbeeldingen van de tool met daarop wat aanwijzingen geplaatst. Ik hoop dat het je opweg zal helpen. Het maken van lookbooks is pure ontspanning! VEEL SUCCES! En als je vragen hebt, mail me gerust!!! frederieke@kindermodeblog.nl

Hoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op KindermodeblogHoe werkt het maken van een lookbook op Kindermodeblog
KLIK HIER OM JE EIGEN LOOKBOOK TE MAKEN

Tags: , , ,

Plaats een reactie