Budget tip: Romper sale!


Door Sanne:

Ik zou niet weten wat ik zonder de romper zou moeten doen. Hoe warm het ook is, Romy heeft altijd een romper onder haar kleding aan. Het is voor mij een standaard. Eérst een romper en dan haar andere kleding. Vroeger had ze nog wel eens ‘ongelukjes’ en dan riep ik wel eens lang leve de romper. Iedere ouder van een dreumes kan dit beamen. Toen ik weer op zoek was naar een koopje van de week, kwam mijn oog vele rompers tegen. Het is al een tijdje geleden dat we over rompers geblogd hebben. Reden genoeg om leuke romper-koopjes op de kop te tikken  dacht ik!

Bij Kleertjes.com kwam ik wel héle leuke tegen…. Voor de helft van de prijs! Wil je een romper scoren? Je kunt direct op de afbeelding klikken om de romper te shoppen!

Imps & Elfs, van 26 naar 13 euro
Imps & Elfs, van 30 naar 15 euro
Converse, van 20 naar 10 euro
Noppies, van 16 naar 8 euro
Imps & Elfs, van 26 naar 13 euro
Bebeboom, van 28 naar 14 euro

 

Imps & Elfs, van 26 naar 13 euro
Bebeboom, van 30 naar 15 euro
Dutch Design Bakery, van 20 naar 10 euro
Welke romper vind jij het leukst?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie