Maak kennis met Lucky Fish


Door: Sanne

Eén van de vele voordelen om voor Kindermodeblog te schrijven, is dat ik lekker ongestoord kan internetten, opzoek ga naar leuke kleding voor Romy én dat ik nieuwe merken ontdek. Want net als ik denk dat er écht niets meer te vinden is, stuit ik weer op een wel heel leuk merk, genaamd Lucky Fish.  Dit merk verkoopt alleen t-shirts en rompers. Ik kende het nog niet en kwam erachter dat het helaas niet te koop is in Nederland. Gelukkig kun je het wel rechtstreeks bij hen verkrijgen.

Het mag jullie niet ontgaan zijn dat ik opvallende prints echt heel erg cool vind. Lucky Fish is eigenlijk een beetje een mengeling van Bobo Chose en Finger in the Nose. En het leuke van dit merk is dat ze naast kinderkleding, ook hele gave t-shirts voor de vaders en de moeders hebben!

Uiteraard wil ik jullie niets onthouden en heb ik een paar van mijn favo items geselecteerd. Maar een kijkje op de website is natuurlijk nog véél beter…

 

 

 

 

 

 

Klik hier om naar Lucky Fish te gaan

Wat vind jij van Lucky Fish?

 

 

 

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door Roos
    Posted 30 april 2012 17:47 0Likes

    Wederom een erg leuke site. Ik denk dat de kids deze kleren ook echt helemaal te gek vinden, er staan tenslotte overal dieren op! I like!!

Plaats een reactie