Kindermodeblog viert feest met…. Ster en Co


Ster&Co Logo_250x250_great stuff for kids op KindermodeblogSter&Co is een jonge webwinkel met een breed assortiment dat zich het beste laat omschrijven als Great Stuff For Kids. Tassen, hippe colorjeans, trendy badmode en ecologisch speelgoed. Met telkens 80 diverse modellen op voorraad, zijn de kindertassen goed vertegenwoordigd bij Ster&Co. Trendy schooltassen, Stoere sporttassen, handige piratenrugzakken, coole zwemtassen, grote weekendtassen en de mooiste koffertjes.

Met merken als Bakker Made With Love, Cimarron Jeans, Dushi, Kunstboer, Zebra Trends, Lutz Mauder, 4BB2, Zee&Zo, Kidsonroof en binnenkort ook Menorkinas kun je heerlijk shoppen vanuit de luie stoel. Een feestelijke verpakking behoort bij Ster&co tot de standaard service evenals de gratis verzending.

Om de 1e verjaardag van Kindermodeblog te vieren stellen wij een mooie prijs beschikbaar die een perfecte aanvulling vormt op ieder outfit! Wij geven drie tassen naar keuze weg, uit de categorie ‘schooltassen’!

Ga je voor super trendy met Bakker Made With Love of misschien kitschy & cute met Kunstboer? Stoer en sportief behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Je kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende soorten, vele kleuren, printjes en dessins.

Hoe kun je meedoen?

Ga naar de Facebook pagina van Ster&Co!

Like Ster&Co en vertel ons waarom je voor een bepaald merk/model kiest. Ook horen wat graag welk merk, volgens jou, nog ontbreekt in ons assortiment.

SterenCo_DushiSterenCo_Cimarron JeansSterenCo_swim UVSterenCo_Bakker-Made_love

 Ster en Co op Kindermodeblog

Klik hier om naar de facebook van Ster & Co te gaan

Plaats een reactie