Kindermodeblog viert feest met…. So Much


Somuch Nieuwste llogo somuchSomuch.nl is een hippe, leuke en eigenwijze webshop. Voor kids (en voor dames) zijn er veel leuke items, zoals de collectie van Claesens, Havaianas slippers, jurkjes van Petit Louie, horloges van Silly Slapz en nog veel meer. We zijn een klein, enthousiast en gemotiveerd team die snel voor je klaar staat. Snelle leveringen en een goed persoonlijk contact zijn voor ons belangrijk. We zijn al een aantal jaren bezig met onze website en blijven deze continue verbeteren, om het online shoppen voor onze klanten nog prettiger te maken.

Kom dus snel een kijkje nemen en maak tevens kans op een waardecheque van 25,00 te besteden op onze website.

De prijsvraag: Hoe lang bestaat SoMuch? Mail het goede antwoord naar win@kindermodeblog.nl Op vrijdag 18 mei maken we de winnaar bekend!

So Much webshopSofie in Petit Louie van So MuchSofie in Claesens van So MuchCLS-summer2012-jr-0782-bwsh-fuji1
Klik hier om naar So Much te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie