Oh Baby London


Door: Sanne

Ik heb wel eens eerder geblogd over het gevoel wat ik soms kan hebben als ik op iets héél, héél, héééél leuks stuit. Dat gevoel dat je in je handen wil klappen zo blij en dat je enorm veel kriebels in je buik hebt.
Ik ben vaak enthousiast maar dit gevoel is zeldzaam. En dit zeldzame gevoel overkwam mij vandaag! Let me introduce you… Oh Baby London.

‘Oh Baby’ was alles wat ze kon zeggen toen oprichter Hannah haar eerste kind verwachtte. Zes jaar later, is dit een eigen leven gaan leiden tot de baby en kinderkleding wat het nu is. Het is uniek, speels, stoer en absoluut fashionable! Het heeft een redelijk rock ‘n roll gehalte. Ik vind dit altijd een enorm leuke combi!  De collectie van Oh London Baby bestaat uit boxpakjes, kruippakjes, t-shirtjes, jurkjes en jasjes met te gekke spreuken en opdrukken. Naast kleding hebben ze ook te gekke accesoires.  Lekker gek en dus helemaal uniek!

Ik heb een aantal van mijn favo -items op een rij gezet voor je:

T-shirt

Hou jij ook van kleding met een Rock’n Roll gehalte?

 

 

Tags: ,

0 Reacties

Plaats een reactie