Doutzen in Kidscase van Littlefashionaddict

Wie gister goed heeft opgelet -met een neusje voor detail- spotte waarschijnlijk al een kraagje in de outfitpost van Doutzen. Zie hier: (kiddy streetstyle)¬† Vandaag komt haar blousje van Kidscase helemaal tevoorschijn en spelen we geen verstoppertje meer ūüėČ Ik¬†wil je namelijk laten zien hoe leuk¬†een – op het eerste gezicht- simpel¬†ogend blousje¬†kan staan en ik¬†zal je eerlijk vertellen hoe het is gegaan. Toen ik bij Littlefashionaddict in de collectie van Kidscase aan het rondsnuffelen was, viel mijn oog op dit blousje, maar ik twijfelde eventjes. Ik vond het een tikkeltje jongensachtig en misschien ook¬†iets te saai. Maar zoals jullie weten zit Kidscase bij mij heel erg diep en dit gaf de doorslag.¬†En dat was goed! Het blousje is hier binnen een week helemaal ingeburgerd en¬†ik vind het Doutzen ontzettend leuk staan.¬†In de outfit foto’s zie je het in combinatie met een NoNo legging, een makkelijke combinatie omdat daar¬†al wat blauwtinten inzitten. Maar dit weekend droeg ze hem met haar panterlegging, een combinatie waar ik ook¬†gelijk enthousiast van werd. Ik hou van tegenstelling en vind een klassiek blousje op een panterlegging dus helemaal de bom. Over Kidscase zal ik vandaag niet teveel uitwijden, maar zoals je weet is dit merk √©cht het proberen waard. Simpel, maar verslavend mooi ūüôā Leuk voor jongens en meiden, van jong tot oud.Doutzen in Kidscase op Kindermodeblog
Doutzen in Kidscase op Kindermodeblog

Doutzen in Kidscase op Kindermodeblog

Kidscase van Littlefashionaddict op Kindermodeblog

Kidscase van Littlefashionaddict op Kindermodeblog

Kidscase van Littlefashionaddict op KindermodeblogKidscase van Littlefashionaddict op Kindermodeblog

Kidscase van Littlefashionaddict op KindermodeblogKidscase van Littlefashionaddict op KindermodeblogKidscase van Littlefashionaddict op KindermodeblogKidscase van Littlefashionaddict op Kindermodeblog
Klik hier om de collectie van Kidscase bij Littlefashionaddict te bekijken, een webshop met veel hippe online kinderkleding.

Wat vind jij van Kidscase?

Tags: , , , , , , , , ,

0 Reacties

  • door celine
    Posted 21 februari 2012 15:47 0Likes

    mooie foto’s van Doutzen! Wat een schatje ūüôā

Plaats een reactie