Tommy Hilfiger voor Disney


Door: Sanne

Waar ik sinds kort heel erg blij van word, is de collectie van Tommy Hilfiger Limited Edition voor Disney. Dagelijks loop ik langs de etalages van de Bijenkorf in Amsterdam en daar heb ik al een aantal keer met een blij gezicht stil gestaan. Wat hebben ze het leuk uitgebeeld!
Je moet het zo bedenken: ik ben fan van Tommy Hilfiger en ik hou van Disney. Dit is dus wel een heel goede combi! De limited edition collectie bestaat uit vier T-shirts en een sweater voor jongens en vier T-shirts en een jurk voor meisjes. Van die jurk ben ik helemaal wild en ik hoop er dan ook één te scoren.  De kledingstukken zijn allemaal voorzien van unieke interpretaties van de Disneyfiguren die speciaal voor Tommy Hilfiger zijn ontworpen. Micky Mouse, Donald Duck, Goofy en Pluto hebben allemaal een preppy look gekregen voor de jongenskleding. Minnie Mouse, Katrien Duck en Lizzy, Juultje en Babetje worden allemaal afgebeeld. Kijk snel verder….

Etalage van de Bijenkorf met Tommy Hilfiger Disney

Etalage van de Bijenkorf met Tommy Hilfiger Disney

Etalage van de Bijenkorf met Tommy Hilfiger Disney

Tommy Hilfiger Disney

Tommy Hilfiger Disney

Tommy Hilfiger DisneyTommy Hilfiger DisneyZie voor meer items op www.bijenkorf.nl en http://nl.tommy.com/

 

Wat vind jij van deze collectie?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Marga
    Posted 18 april 2012 21:42 0Likes

    Prachtige collectie en ik ga zeker even kijken op de site!

Plaats een reactie