Valentijnscollectie van In de dop


Valentijnsdag is één van die feestdagen die zo heerlijk commercieel wordt uitgebuit, maar omdat het met de liefde te maken heeft en ik dol ben op hartjes vind ik het helemaal leuk dat In de dop nu ook met een Valentijns collectie komt. Het is een collectie voor creatieve kids en bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs met uiteraard lekker veel harten! Ook is er een design-het-zelf collectie met een t-shirt, tas en beker om zelf in te kleuren met speciale markers. Kleur het hart in met je lievelings kleuren en vergeet niet de naam van je Valentijn erbij te schrijven. Design is fun!

Valentijnscollectie in de dop Kindermodeblog

Valentijnscollectie in de dop Kindermodeblog

Valentijnscollectie in de dop KindermodeblogValentijnscollectie in de dop Kindermodeblog

 

 

www.indedop.nl

Tags: , ,

Plaats een reactie