Safari Shopping bij Claesen’s


Claesen’s is een geweldig merk van Nederlandse bodem en volgensmij heeft bijna ieder kindje wel iets van dit merk in de kast. Claesen’s is hip en vooral heel erg betaalbaar. Het ondergoed van Claesen’s is ook razendpopulair, want het zit heerlijk en ‘t ziet er gewoon superleuk uit.
De collectie van Claesen’s bestaat altijd uit meerdere thema’s en elk thema heeft een hele eigen stijl. Zo heeft de collectie van Claesen’s altijd wel een stijl die bij jou past. Alle thema’s zijn van dezelfde draagbare stoffen gemaakt. Het is echt een merk met een sportieve look en mijn tip is  – en dan heb ik het niet over de onderbroeken zelf 😉  – je kunt het ondergoed soms ook als normale kleding dragen. In de nieuwe zomercollectie spreekt mij de safari look het meeste aan. Vandaag laat ik je daarom een aantal items van dit thema zien…Let’s have Safari shopping!Safari Look van Claesen's Kindermodeblog

Claesen's Safari LookSafari Look van Claesen's Kindermodeblog

 

Klik hier voor Claesens bij KIXX

 

 

Wat vind jij van Claesen’s?

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie