VIDEOBLOG: Bengh bij Noahs


KLIK HIER OM BENGH TE SHOPPEN

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Nicole Appel
  Posted 19 januari 2012 08:14 0Likes

  Hoi Frederiek,
  Het was inderdaad een gekkenhuis gisteren bij Noah’s. De nieuwe Benghcollectie is inderdaad top. Gisteren met de meiden de nieuwe items gepast. Allebei heel enthousiast. Leuk om Bengh zo met andere merken te mixen en matchen. Dank je voor de hulp met combineren. Met de hulp van jou en Martine wordt het toch net even anders dan anders.
  Hartelijke groeten, Nicole

  • door Free
   Posted 23 januari 2012 21:09 0Likes

   Hoi Nicole, super leuk dat je er was en vooral om te horen dat je meiden allebei heel enthousiast waren!! Jij blij, kids blij….en wij blij 🙂 Heel erg leuk ook dat je mijn blog zo trouw volgt…!! Groetjes Frederieke

 • door Johan Brouwer
  Posted 19 januari 2012 17:36 0Likes

  Videoblog van kindermodeblog is top

Plaats een reactie