Het winter stappenplan


Vandaag blog ik niet over vrolijke nieuwe zomercollecties, maar trek ik even mijn IJSKOUDE STAPPENPLAN voor je uit de kast. Uit de oude blogsdoos zullen we maar zeggen. ūüėČ Want deze week is de kou dan toch nog – als een bom – ingeslagen in ons kleine kikkerlandje. Dit leuke¬†stappenplan komt nu pas¬†√©cht van pas. Wellicht dat niet alle items nog verkrijgbaar zijn, maar in de sale zijn ze nu zeker wel. Verwarm je zelf en je kids en dat mag best een beetje hip! Enne, vergeet niet te genieten want over een maand kan het al tropisch heet zijn ūüôā ¬†KLIK HIER

 

 

Stap 3 uit het stappenplan

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door heidi
    Posted 31 januari 2012 21:08 0Likes

    op alle winterstukken, ook mutsen en sjaals, nu – 70% en dit nog tot middernacht 31 januari !! Haast en spoed is zelden goed, maar in dit geval ….

Plaats een reactie