Kleine Fabriek: Nieuwe inspiratie


Gister kreeg je via mijn videoblog al een eerste indruk van mijn bezoek aan de Kleine Fabriek. Vandaag laat ik je een fotoverslag zien en zal ik je er nog wat meer over vertellen. Er was zoveel te doen en te zien dat mijn hoofd na afloop bijna uit elkaar plofte van inspiratie. Ik kwam echt tijd tekort, dus ik ben zoveel mogelijk langs mijn (aanwezige) favoriete merken gegaan. En ik heb natuurlijk mijn ogen extra goed opengehouden want ik wilde graag nieuwe merken ontdekken. En dat is gelukt! Even ter info: alle merken presenteerden op deze beurs hun wintercollectie van 2012-2013. We gaan dus even een jaartje vooruit in de tijd, want alles wat ik je laat zien komt pas vanaf augustus in de winkels. Zo krijg je wel een idee van wat er komen gaat. Trends die we veel gaan zien zijn; patches op de kleding, geruite broeken en warme diepe kleuren. Crème, bruin, mosterdgeel, gecombineerd met pastel tinten. Glitters en sterren komen in veelvoud terug, draagbare sweaters met toffe prints gaan we steeds meer dragen en de skinny jeans zal nog niet uit het modebeeld verdwijnen….Mijn perskaart van De Kleine Fabriek

Be Lucky is een nieuw Spaans merk, bedoeld voor jongens…maar ook heel draagbaar voor hippe meiden. Ik viel natuurlijk als een blok voor die leopard pants met patches erop. Ze hadden nog veel meer leuke sweats, een coole panda trui, ‘oud’ gekleurde broekjes in mostergeel, rood en blauw. Ik weet zeker dat de colorpants-trend volgend jaar nog sterker op zal komen in de kindermode. Leuk! Be Lucky wordt nog niet verkocht in Nederland, maar ik ben ervan overtuigd dat dit merk opgepikt gaat worden door de bladen en de hipste webshops. Het is ook heel betaalbaar, dat maakt het extra leuk!
Nieuw Spaans merk, Be Lucky

Nieuw Spaans merk Be Lucky gespot door Kindermodeblog

Nieuw Spaans merk Be Lucky gespot door Kindermodeblog

Nieuw Spaans merk Be Lucky gespot door Kindermodeblog

Nieuw Spaans merk Be Lucky gespot door Kindermodeblog
Ik kwam langs de stand van WILD en moest natuurlijk een snelle blik werpen in hun nieuwe collectie! Het ziet er heel kleurrijk uit. Bij WILD gaat het niet zozeer om de trends, maar om de gedachte dat ieder kind een lievelingsdier heeft. En terecht!De nieuwe collectie van WILD

Krutter is een vrij bekend kinderkledingmerk in Denemarken. Ze willen nu internationaal gaan doorbreken en  waar anders begin je dan in klein modelandje Nederland? 🙂 Krutter had ook een stukje zomercollectie hangen. Persoonlijk sprak mij hun nieuwe winter collectie meer aan! Maar ik weet zeker dat Krutter een aantal moederharten gaat veroveren. Zeker de moeders met een liefde voor Scandinavische merken, zoals bijvoorbeeld Smafolk.
Het Deense merk Krutter
Het Deense merk Krutter

Het Deense merk Krutter

En toen ineens viel mijn oog op een hele mooie collectie, hééé het was Gro. Ken je Gro nog? Het Deense merk wat je herkent aan het luciferpoppetje? Ik vroeg Annet waar ze deze keer haar inspiratie vandaan had gehaald. Zie hieronder! De hele collectie is gebaseerd op deze vier gekleurde bandjes…Wow! Gro Company kinderkleding

Gro Company kinderkleding

Gro Company kinderkleding

Gro Company kinderkleding

Gro Company kinderkleding

Gro Company kinderkleding

En ik ben natuurlijk eventjes langs Kidscase gewandeld. Van de nieuwe wintercollectie word ik weer heel blij. Heel herkenbaar Kidscaserig en prachtig kleurgebruik. Diep oranje gaan we veel zien, heel trendy! Maar let op: Kidscase volgt geen kindermodetrends. Ze laten zich inspireren door high fashion en hun favoriete designers…

Mooi kleurgebruik van Kidscase

Mooi kleurgebruik van Kidscase

Wat zag mijn oog daar? Het was Blizz 5. Het wordt al in 80 Nederlandse winkels verkocht, maar ikke niet gezien! Basic kleurgebruik, leuk afgewerkt met bandjes en patches. En de babykleding is naadloos en er zitten geen labels in. Slim van ze! Blizz 5 is van een Nederlandse designer, maar ze woont en werkt in Turkije. Haar jonge tweeling girls zorgen voor veel inspiratie!

Blizz5 uit Turkije made by dutch designer

Rubberducks regenlaarsjes, i like! 🙂

Rubberducks regenlaarsjes

En natuurlijk ging ik langs Relaunch, het favoriete merk van mijn dochter. En daar spotte ik deze twee models in superleuke Relaunch shirtjes.  Iedere maand geeft Kindermodeblog vijf van deze shirtjes weg, je hoeft je alleen eventjes aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Relaunch shirtjes

Relaunch shirtjes

Relaunch shirtjes
En uiteraard is er nog véél véél meer wat ik heb gezien, geproefd en geroken. We bloggen gewoon lekker door. BLIJF ONS VOLGEN 🙂   Klik hier voor TWITTER    Klik hier voor FACEBOOK
Vind je het leuk om mijn persoonlijke tweets te volgen? Klik dan hier

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Reacties

 • door Eugenie
  Posted 17 januari 2012 17:27 0Likes

  Leuk en inspirerend om te lezen, keep up the good work!

  Groetjes Eugenie

 • door big en belg
  Posted 23 januari 2012 19:42 0Likes

  Hai! Wil alleen even laten weten dat Big & Belg ook als een blok zijn gevallen voor Be Lucky en zij voor ons! Dus vrees niet, panterbroekjes, panda-, indianen- en cowboytruien zijn vanaf augustus volop in onze winkel (JP Heijestraat 83, Amsterdam) aanwezig!

  • door Free
   Posted 23 januari 2012 21:06 0Likes

   Wat super leuk om te horen!! Als ik in de buurt ben kom ik zeker een keer langs, maar een keer samenwerken lijkt me ook een goed plan 🙂

 • door jeudujour
  Posted 3 augustus 2012 12:45 0Likes

  Zitten weer leuke dingen tussen. Hopelijk zijn we volgend jaar ook van de partij.

Plaats een reactie