Video: Kindermodeblog @ Kleinefabriek!

Gister heb ik tijdens mijn bezoek aan de Kleine Fabriek in Amsterdam mijn eerste video blog gemaakt. Ik voelde me net een soort duizendpoot. Ik liep daar rond met mijn handycam, ik had  een grote fotocamera om mijn nek, een tas vol flyers én uiteraard mijn handtas. Ik ging langs allerlei leuke merken om met mensen te praten en na zo’n gesprek moest ik weer al mijn tassen openritselen….Tussendoor heb ik ook nog gekoffiespeeddate -ja zo zal ik het maar noemen-  met mensen die ik via mijn blog al eerder had leren kennen. Super leuk! Ik was van plan om tussendoor flink te twitteren en te facebooken, maar ik kwam uuuh, poten tekort 🙂

Hier mijn eerste videoblog, klik op de link hieronder. Een blog/verslag volgt later….

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door Liv
  Posted 17 januari 2012 21:05 0Likes

  Leuk, leuk, leuk!

 • door Miranda
  Posted 18 januari 2012 16:44 0Likes

  Leuk een filmpje! X-tje wat anders, nice!

  • door Free
   Posted 19 januari 2012 00:47 0Likes

   En het tweede filmpje ga ik er nú opzetten! Enjoy!

Plaats een reactie