Musthave: Skipakje van Kidscase


Ergens op mijn bloglijstje staan de skipakken van Kidscase, maar omdat er deze winter geen vlokje uit de hemel komt, blijft die blogpost maar op dat lijstje staan. Twee jaar geleden had ik voor Doutzen ook zo’n pak. Eigenlijk was ie iets te groot -je zag haar handjes en voetjes niet eens- maar als ze dat pak aan had, dan kreeg ik toch de kriebels van haar. Dan lag ze helemaal stil in dat grote pak en zag ik alleen die grote kijkers op en neer bewegen. Zucht ♥
Toen het vorig jaar begon met sneeuwen, paste Doutzen dat lekkere pak nog net. Maar toen ze anderhalve maand later als een verstijfde mummy sneeuwballen stond te gooien, wist ik dat het afscheid gekomen was. Stad en land heb ik vervolgens afgezocht, naar zo’n zelfde Kidscase skipak. Tevergeefs. En dat, terwijl ik notabene in een winkel werk, waar diezelfde Kidscase skipakken over de toonbank zijn gegaan. En daar ben ik -gezien mijn liefde voor het Kidscase skipak- vast ook zelf een beetje debet aan geweest.

Zojuist zag ik op Facebook de 50% sale aankondiging van Kidscase. En mijn oog zag ook dat de skipakken nog niet zijn uitverkocht. Misschien ga je nog op skivakantie of verwacht je erge kou? Ik wilde je deze tip niet onthouden 🙂 Ps…voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Skipak kidscaseSkipak kidscaseSkipak kidscase
Heb jij een skipak in huis of wacht je af wat de winter doet?

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door Madelon
  Posted 9 januari 2012 23:19 0Likes

  Superleuk skipak. Via welke webshop is het te koop?

  • door Free
   Posted 9 januari 2012 23:58 0Likes

   Via de webshop van Kidscase zelf!

 • door Wendy
  Posted 10 januari 2012 09:51 0Likes

  Ik twijfel. Erg leuk skipak. Kan iemand vertellen hoe de maatjes vallen…??? thanks.

  • door Free
   Posted 10 januari 2012 11:27 0Likes

   Hai Wendy, mijn ervaring is dus dat de babymaten ruim vallen, maar de grotere maten in verhouding juist weer wat kleiner…Kan je daar wat mee?

 • door Wendy
  Posted 10 januari 2012 13:53 0Likes

  Ja bedankt! Ik twijfel nog steeds, maar hij is wel erg leuk en nu ook lekker in de Sale! Ik weet nu iig welke maat ik moet bestellen.

Plaats een reactie