Het meisjesvirus…


HELLUP! Net als je denkt dat de ergste nee-fase voorbij is, net wanneer je denkt dat de boel zich perongeluk een klein beetje lijkt te stabiliseren, wordt er weer iets nieuws uit de hoed van peuter-verrassingen getoverd. Waar of van wie ze het heeft? Joost mag het weten. Ik heb een klein vermoeden, maar genetisch is het niet.  Vorige week hebben we een nieuw virus in huis gehaald en de koorts lijkt nog niet gezakt te zijn. Het scheelt bergen was, dat wel. Want in onze bomvolle kindergarderobe komen we niet verder dan welgeteld, één roze romper, één roze joggingbroek en één roze t-shirt. Dit laatste shirt telt eigenlijk maar voor de helft, want het neigt naar oranje en is nog te groot. Onze redding is het wel, de honger naar roze is gestild. Wat een geluk dat haar winterjas en snowboots al roze zijn. Ik vind roze best een mooie kleur, maar kies vaker voor iets anders. Als je de inhoud van haar kast ziet, wordt dat bevestigd. Ik ben benieuwd waar dit heen gaat. Hoewel het rozevirus er heus mag zijn, hoop ik stiekem op een tijdelijke bevlieging. Ik hoop dat het overwaaid en dat het niet chronisch is. Anders zal ik toch aan de bak moeten…. 😉
Roze kinderkleding

0 Reacties

  • door N.Y.
    Posted 5 januari 2012 23:13 0Likes

    Het is idd heel herkenbaar. Mijn oudste dochter is ook dol op roze. Het liefst wilt ze ook dat haar hele garderobe uit roze bestaat. In combinatie met haar grote voorkeur voor rokjes en jurkjes is het feest (voor haar) helemaal compleet! Maar van andere mama’s gehoord dat die roze-virus wel weer overgaat, uitzonderingen daargelaten, dus nog even geduld ;-D

Plaats een reactie