Tip: Designen in de kerstvakantie


De kerstvakantie komt eraan en daarom heb ik een creatieve tip voor jou en je kids. In de dop heeft namelijk een collectie kerst t-shirts die je samen met je kindje(s) kan gaan inkleuren met  speciale textielmarkers, of beter gezegd…die jouw kleine designer in de dop zelf mag inkleuren. Ze kunnen aan de slag met hun eigen kerstboom met kaarsjes, ballen, slingers en natuurlijk de piek 🙂 . Design is fun en in de kerstvakantie heb je er lekker de tijd voor.
Naast de design-het-zelf collectie heeft In de dop ook nog een kleurrijke collectie kerst t-shirts en buttons met originele, grafische designs. Er is een t-shirt met Rudolph het rendier, een engel en er is een ‘feest’ t-shirt met sterren.

In de dop collectieIn de dop collectieIn de dop collectiewww.indedop.nl

Tags: ,

Plaats een reactie