Dit jaar mag het….


Goed nieuws voor iedereen die van glim, glam en glamour houdt. Goed nieuws voor iedereen die stiekem van glim, glam en glamour houdt. Ben jij diegene die er écht niet van houdt? Nu niet, nooit niet? Zou je toch zo vriendelijk willen zijn om even verder te lezen? Gewoon, omdat zo ontzettend veel lieve kindertjes er zo ontzettend dol op zijn? Ah toe?
Dit jaar kan en dit jaar mág het. Echt waar. Dit jaar mag er geschitterd worden. Zonder gene, zonder blozen. Zet jezelf en je kroost in zilver en goud, gecombineerd met zoveel mogelijk glitters en pailetten. Laat het oog verblinden, bling van top tot teen.  Want echt, dit jaar mag het!

Glitter en glamour kinderkleding zara

 

Glitter en glamour kinderkleding zara

 

Glitter en glamour kinderkleding zara
www.zara.com

Wat vind jij van glitters, zilver en goud? Iets voor jou en de kids of juist helemaal niet?

Tags: , ,

Plaats een reactie