Trendwatcher Sophie: de Colortrend

Sophie (22) heeft een afgeronde modeopleiding op zak, jarenlange ervaring in de kindermode en volgt momenteel de Vogue Academie in Amsterdam. Sophie heeft gevoel voor stijl en kent als geen ander de trends. Eén keer per maand komt ze met een fotoblog en laat ze zien wat er hot en happening is. Uiteraard met een vertaalslag naar kindermode.

Door Sophie:

Het wordt buiten steeds kouder en iedereen begint zichzelf en de kids weer lekker warm aan te kleden. Dit hoeft dit najaar absoluut niet op een saaie manier te gebeuren! De wintertrend die ik graag met jullie wil delen is alles behalve saai en juist heel kleurrijk! Namelijk de ‘’Color trend’’. En dan niet de color blocking trend die we allemaal nog kennen van afgelopen zomer, maar met een nieuwe twist. Waarbij het er afgelopen zomer omging meerdere felle kleuren met elkaar te combineren is het deze winter de bedoeling felle kledingstukken in dezelfde kleur met elkaar te dragen. Dus wie denkt dat winterkleding soms wat saai kan ogen kan dit najaar helemaal uit zijn dak! Enjoy!

Color Trend Kindermodeblog.nl

Color trend kindermodeblog.nl

Color trend kindermodeblog.nl
Alle color-items zijn verkrijgbaar bij:
Zara & Kixx

Durf jij het aan?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie