Hoera! Verjaardagsinspiratie…

Een kinderverjaardag is een bijzondere aangelegenheid en de meeste ouders trekken hun jarige spruit iets bijzonders aan. Toen Doutzen twee jaar werd blogte ik over haar verjaardagsjurk (lees het hier) en inderdaad, zoals ik toen al vermoedde had ze die mooie jurk maar één keertje aan. Ach, hij was van Primark dus daar ben ik niet rouwig om. Maar goed, omdat kinderen er op hun verjaardag altijd zo ontzettend leuk uitzien en sommige moeders best een beetje verjaardags-inspiratie kunnen gebruiken, leek het mij leuk om een nieuwe rubriek in het leven te blazen. De verjaardagsoutfitblog! Ik kreeg direct na mijn oproep een aantal héle leuke verjaardagsfoto’s toegestuurd, en zie hier het resultaat….

Penelope 1 jaar, in een jurk van Jillians Closet
Penelope 1 jaar! in een jurk van Jillians Closet
Noa jaar! In vestje Bengh, rokje Wild, legging Zeemand en laarzen Rap
Noa 4 jaar! In vestje Bengh, rokje Wild, legging Zeemand en laarzen Rap
Amber 7 jaar! In een jurk van...
Amber 7 jaar! In een jurk van Bengh en laarzen van Koel4kids
Isa 4 jaar! In een jurk van...
Isa 4 jaar! In een jurk van Name-t en beenwarmers van Scapino
Demi 5 jaar! In een jurk van Bengh
Demi 5 jaar! In een jurk van Bengh
Flint 1 jaar! In een pakje van Molo, vestje van H&M en Nike's

Flint 1 jaar! In een pakje van Molo, vestje van H&M en Nike’s

Plaats een reactie