Kinderkleding River Island


Goed nieuws voor de dames en heren die van River Island houden, een populaire Engelse winkelketen. Vanaf vandaag kan de pakjesman ook bij jou thuis langskomen! Ik ben gelijk even gaan snuffelen op de kinderafdeling van deze populaire winkelketen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de meisjeskleding wat teleurstellend vond -maar hallo- mag de jongenscollectie er ook eens een keer beter vanaf komen? Zie hier mijn fashionfinds for boys….alles is verkrijgbaar in maat 3 tot 12!
Kinderkleding River IslandKinderkleding River IslandKinderkleding River IslandKinderkleding River IslandKinderkleding River IslandKinderkleding River IslandKinderkleding River Island
www.riverisland.com

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door Roos
    Posted 2 november 2011 22:04 0Likes

    It makes me wanna have a boy! Dank voor de inspiratie!

  • door Free
    Posted 2 november 2011 22:07 0Likes

    Jaaa! Vooral die muts is toch té leuk!! Daar wil ik zelf ook wel mee rondlopen 🙂

Plaats een reactie