KINDERKLEDING VAN RIVER ISLAND


Bij River Island denk je misschien allereerst aan kleding voor volwassenen, maar dit merk heeft ook super leuke collecties voor boys & girls. River Island bestaat al ruim 60 jaar en is inmiddels ruimschoots vertegenwoordigd over de hele wereld. Ze staan bekend om hun stijlvolle maar toch betaalbare kleding met een unieke RI touch. River Island for Kids is er voor alle leeftijden, er is een mini collectie voor mini’s van 0 tot 5 jaar, een ‘gewone’ collectie voor kids tot 12 jaar en daarnaast een aparte ‘teen’ collectie voor alle kids die nog net niet kunnen of willen shoppen bij de volwassenen afdeling. Bij iedere leeftijdsgroep zie je de stijlvolle designs die we gewend zijn van River Island voor volwassenen terugkomen, maar alles is op precies de goede manier vertaald naar de bijpassende leeftijdsgroep. Stijlvol zonder tè volwassen te zijn zeg maar.. We hebben hieronder een paar van onze favoriete looks voor je geplaatst, maar er zijn eigenlijk te veel leuke items om jullie hier een goed beeld te geven van al het moois dat River Island for Kids te bieden heeft, dus ga vooral zelf even lekker rondsnuffelen op de website.. Maar wees gewaarschuwd, wegklikken zonder iets te shoppen zal errug moeilijk worden.. 😉 Have fun!

Via deze link ga je naar de website van River Island

ri 3river island for kids ri 4

ri 5

ri 6

Via deze link ga je naar de website van River Island

Wat vinden jullie van de kids collecties van River Island? En hebben jullie de shop verleiding kunnen weerstaan? Wij zijn benieuwd, dus laat het ons weten via de Kindermodeblog-Facebook of via een reactie hieronder..

Tags: , ,