Doutzen in Relaunch, jij ook?


Vandaag schrijf ik een blogpost over Relaunch en daar word ik zó blij van. Allereerst omdat ik het een super leuk merk vind, ten tweede omdat ik eindelijk mag vertellen dat we een hele leuke samenwerking zijn aangegaan en ten derde – ik hoop dat jij daar nét zo blij van wordt als ik- omdat ♥Kindermodeblog.nl een half jaar lang iedere maand 5 Relaunch shirts gaat weggeven!!! 🙂 🙂 🙂

Doutzen in Relaunch

Relaunch is een merk met hele gave en hippe kinder shirts in maat 92 t/m 152 voor jongens en meisjes. Misschien had je Doutzen al in dit leuke Mickey shirt gespot? 😉 Alle shirts hebben een print met een “character”, een vintage look en zijn er in allerlei kleuren en opdruks; Mickey, Snoopy, Elmo, Popeye, Tweety, Groover…. ze zijn er allemaal. De shirts hebben een mooie snit en blijven ook na het wassen heel erg mooi. Het maakt niet uit hoe oud, hip of jong je bent, iedereen heeft  wel een gevoel bij één van deze shirtjes en/of figuurtjes van Relaunch. Welke is jouw favoriet?RelaunchRelaunchRelaunchRelaunchRelaunchRelaunchRelaunch
Wat moet je doen om kans te maken op een shirt van Relaunch? Simpel! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ♥Kindermodeblog.nl en maak 6 maanden lang -iedere maand opnieuw- kans op één van de vijf Relaunch shirts.

Alle shirts die worden gewonnen komen uit de nieuwe collectie, dat is de collectie die op dát moment in de winkels hangt. Als prijswinnaar kun je de maat en het geslacht aangeven. De opdruk blijft verrassing!

Tags: ,

0 Reacties

 • door Claudia M
  Posted 13 oktober 2011 20:44 0Likes

  Geweldig shirtje van Audrey Hepburn! Dus ik schrijf me gelijk in voor de nieuwsbrief, ook al lees ik je blog dagelijks 🙂 De maat van mijn dochter 122/128 Fingers crossed! x

 • door J. Jonker
  Posted 17 oktober 2011 12:43 0Likes

  Ooooh, Bambi is ook lief! Yep, voor een meisje in maatje 116! Die anderen vindt ze ook leuk. Om de zoveel tijd is ze wel een guur wat ze op televisie heeft gezien en moeten wij heel consequent een rol meespelen. Dit spreekt dus zeker aan!

 • door Floor Jager
  Posted 17 oktober 2011 13:08 0Likes

  Het shirt van super grover is echt fan-tas-tisch! Maat van mijn dochtertje: 98.

 • door Moniek
  Posted 17 oktober 2011 13:49 0Likes

  Ooow, leuke actie!

 • door Anita
  Posted 17 oktober 2011 20:22 0Likes

  Ik blijf Snoopy altijd erg leuk vinden!

 • door Anita
  Posted 27 oktober 2011 21:00 0Likes

  Wat een superleuke shirtjes. Ik hou me van harte aanbevolen voor een shirtje voor onze Fyléne in maat 104.

 • door Mia
  Posted 1 november 2011 17:52 0Likes

  Mijn kleinzoontje heeft maat 104….de Motorcycle-shirt zou ie super vinden !

 • door Danielle
  Posted 1 november 2011 21:12 0Likes

  Dat Rock and Rollshirt van de muppets is echt helemaal te gek!! Daar zie ik mijn meiske wel in lopen : )

 • door Carmen
  Posted 1 november 2011 21:18 0Likes

  Ik zie net dat jullie zelf de opdruk bepalen, dat is ook wel leuk.. dan blijft het nog even spannend wat de winnaar thuis krijgt! De bovenstaande shirts zijn allemaal geweldig, dus dat komt vast wel goed!

 • door ClaudiaHH
  Posted 12 november 2011 21:46 0Likes

  Het roze t-shirt met korte mouwen en de klassieke Mickey en Minnie Mouse vind ik echt helemaal te gek! Eigenlijk zijn ze allemaal super, en ook de nieuwe collectie heeft voor iedereen wat wils: Relaunch Rocks!

 • door Jennifer
  Posted 28 december 2011 12:28 0Likes

  Geweldig de shirtje van Relaunch! Zo makkelijk dat je nooit hoeft na te denken waar je ze bij aan moet trekken, Relaunch staat altijd en overal! Mijn dochter is net uit de maat 92 gegroeid en mijn zoon zit in 140. Het zou super zijn n shirt te winnen, maar ze dragen ze zoiezo!! 🙂

 • door Nathalie Bosman
  Posted 29 januari 2012 00:08 0Likes

  Wat een ontzettende gave shirtjes! Ik vind die van Audrey hepburn helemaal te gek! ik zie Sacha er al helemaal in lopen! maar Bambi en de I ♥ Muppets zijn ook erg leuk MMM,
  Sacha heeft maat 128.
  Groetjes, Nathalie

 • door Andrea Kleine Jansen
  Posted 2 februari 2012 11:13 0Likes

  Mijn favoriet bijlft de peanuts (Charlie Brown/Snoopy)

 • door Eugene
  Posted 2 februari 2012 20:13 0Likes

  Super Grover!!!! Werkelijk Fantastisch en helemaal in maatje 116 voor mijn zoontje Lev. 🙂

 • door martine klaassen
  Posted 2 februari 2012 21:32 0Likes

  ingeschreven
  die roze met ELMO echt super gewoon
  m’n dochtertje van bijna 5 zou die heel mooi vinden ze heeft maat 116…….. heel leuk

 • door martine klaassen
  Posted 2 februari 2012 21:36 0Likes

  of die rode met popey
  voor me knul maat 140

 • door Ilse
  Posted 3 februari 2012 02:07 0Likes

  Graag voor een jongen (Job), maat 110

 • door Silvia Kremers
  Posted 11 februari 2012 17:59 0Likes

  Hoi,

  Ik vind het ontzettend leuke shirts, mijn favourite shirt is minnie rhinestone. Ik ding graag mee voor mijn dochtertje Pleun maatje 92!

 • door wendy
  Posted 15 februari 2012 19:54 0Likes

  Ook aangemeld voor de nieuwsbrief
  die motor cycle is helemaal te stoer !!! voor ons kereltje geweldig!

Plaats een reactie