Regen is ‘adorable’ !


Door: Sanne

Het regent, het regent…en het is véél te slecht weer om naar buiten te gaan Het idee dat je met die lelijke poncho, regenjas of regenlaarzen de deur uit moet, maken je alleen maar nog depressiever. En wat dacht je van je kleintje(s)?? Eén voordeel van slecht weer is dat moeders nu nóg meer tijd hebben om lekker te shoppen op internet, omdat je het nu eenmaal niet kan laten. En laat ik nu nét wat kekke regenkleding hebben gespot! Nadat ik mijn eigen hippe regenlaarzen had gescoord, viel mijn oog op wel héél leuke kinder-regenkleding. En dat hoeft niet modieus verantwoord te zijn, integendeel, hiermee kan je lekker buiten de lijntjes gaan! Wat dacht je van lieveheersbeestjes-regenlaarzen, een poezen-paraplu, brandweer-regenlaarzen of een dino-regenjas? Kidorable heeft het allemaal.  Nóóit geweten dat kinderkleding zó grappig kon zijn. 🙂

Kidorable
Kidorable
De regenkleding van Kidorable is verkrijgbaar bij : Kinderstore.nl

Wat vind jij van Kidorable?

Tags: , ,

Plaats een reactie