Regenlaarsjes


Vorige week was in het nieuws dat we regelrecht op een regenrecord afstevenen. In juli? Lekker dan! Door al die regen zijn moeders massaal opzoek gegaan naar leuke regenkleding en regenlaarsjes voor hun kids. Toen ik met vriendinnen in de hema was, want ééntje was opzoek naar tada; regenkleding, zag ik dat de regenschappen akelig leeg waren. Is er een ware run ontstaan op regenkleding en regenlaarsjes? Ik kreeg meteen inspiratie voor een nieuwe blogpost en aangezien er kwa weersomstandigheden niet veel veranderd is, kom ik nu met leuke regenlaarsjes op de proppen! Doutzen was al regenproof. Haar twee jasjes heb je misschien al gezien (zie1 & zie2) en hieronder zie je haar laarsjes. En omdat het juli is, loopt ze erbij alsof het ‘gewoon’ zomer is 😉
Doutzen op hema regenlaarsjesT-shirt: from Mexico
Broekje: Name-it
Laarsjes: Hema

 Name-it heeft soms héle leuke kinderkleding én is heel betaalbaar. Wehkamp heeft leuke Name-it regenkleding, een Name-it paraplu en eigenlijk nog veel meer Name-it! Het kersenbroekje wat Doutzen draagt is ook van Name-it!
nieuw! name it kinderkleding 
Deze regenlaarsjes zijn echt super cool én leuk geprijsd in de webshop van billy & lilly

Regenlaarsjes Billy & Lilly
 En voor diegene die houden van anders dan anders, wat vind je deze supergave laarsjes van Little Cool?  Regenlaarsjes Little Cool

Webshop Little Cool? meer dan 68 topmerken babyartikelen

       Maak de kids regenproof en dat kan en mag best een beetje hip zijn 🙂

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Roos
    Posted 21 juli 2011 21:59 0Likes

    Wow! Die laarsjes zijn echt heel gaaf! Bedankt voor de tips.

  • door Trenchcoat
    Posted 27 augustus 2011 14:17 0Likes

    Kijk ook eens op de website van HappyRainyDays voor leuke kinderregenkleding!

Plaats een reactie