Loet in Tapete van DesignerKids.nl
Door: Marjolein
‘Less is more’ moeten ze bij het Amsterdamse kledingmerk Tapete hebben gedacht. En zo is het precies, want de kleding van Tapete blinkt uit door eenvoud. Het ontwerp is altijd hetzelfde: een basic shirt, pyjama of babypakje, met in het midden één afbeelding, bestaande uit één kleur. De afbeelding is vaak in een contrasterende kleur, waardoor het een echte eye-catcher is. Zo simpel kan het zijn! De kleertjes zijn van goede kwaliteit, gemaakt van stevig katoen en een mooie pasvorm. De prints variëren van een lief Bambi-hertje, tot een stoere superman, met het idee dat het kind zich ermee kan identificeren. Toen mijn zoon Loet nog baby was had ik een shirt van Tapete met een (fluwelen) girafje erop. Toen al mijn favoriet en ik kreeg er ook altijd veel positieve reacties op. Van DesignerKids.nl ontving ik nu voor Loet een mooi grijs shirt met een blauwe auto erop. Tja, en hoe klein hij ook is, van auto’s wordt hij blij! En ik vind het geweldig staan op een stoere jeans of een lekker joggingbroekje.
Loet in TapeteTapeteTapeteTapeteTapete
TapeteTapeteTapeteTapeteTapete
TIP: Bij DesignerKids.nl worden ook nog Tapete shirtjes van de zomercollectie aangeboden…voor de helft van de prijs 🙂 Daar doe je gewoon een romper met lange mouwen onder of een vestje overheen.
Klik hier om naar DesignerKids.nl te gaan

Wat vind jij van het merk Tapete?
Tags: , ,

0 Reacties

 • door Lianne
  Posted 7 oktober 2011 21:39 0Likes

  Hoi Marjolein,wat leuk dat je een blog post over Tapete. Ik vind het ook een heel leuk merk! Voor mijn dochter meerdere shirts hier van gehad. De kwaliteit is ook super,alleen vind ik het wel wat klein vallen. Je zoon ziet er knap uit!

 • door Marjolein
  Posted 8 oktober 2011 14:19 0Likes

  Het valt klein inderdaad! Loet heeft normaal maat 80 en hier draagt hij 86/92.
  Jaaah, hij is knap he!!!

Plaats een reactie