PHILEINE MET TIJGERSHIRT TAPETE


Het kinderkleding merk Tapete is voor mij een blijvertje! Tijdloos, niet aan trends onderhevig. Elk seizoen komt Tapete weer met een collectie waar ik heel vrolijk van word. Ik herinner me nog goed de dagen bij Noahs ( de kinderwinkel in Utrecht waar ik werkte)  als we de nieuwe collectie van Tapete binnen kregen. We legden de shirtjes mooi gevouwen neer op een tafel in het midden van de winkel. Echt elke shoppende moeder en zwangere vrouw werd enthousiast van deze leuke shirtjes. Ze gingen als warme broodjes over de toonbank. Perfect kraamcadeautje ook! De pasvorm is mooi slank, de labels zijn gedrukt dus kunnen niet kriebelen, en de afbeeldingen zijn leuk. De collectie bestaat trouwens tegenwoordig niet meer alleen uit shirtjes en jurkjes, maar is uitgebreid met o.a. sweaters en vestjes.

Phileine draagt uit de collectie van Tapete het groene tijgershirt. Hoewel je misschien denkt of verwacht dat dit shirt voor jongens is, vind ik dit ook voor meisjes heel erg leuk. Ze draagt het op een spijkerbroekje en als ze naar buiten gaat trekt ze haar panter vestje van Tumble ‘N Dry erbij aan. Wat vinden jullie van Tapete en deze outfit?

Have a fashionable day!

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-2

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-9

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-4

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-13

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-14

Kindermodeblog.nl hippe meisjes kleding shirtje tapete-3Klik hier om Tapete te shoppen

Wil je liever voelen en passen in het echt?
Klik dan hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: ,

Plaats een reactie