Blijste baby gezocht!
Blije Doutzen
Doutzen met haar babylach

Deze leuke actie van Pampers kwam ik tegen en je kunt hele gave prijzen winnen. Zoektocht naar de blijste baby van Nederland!

De Blijste Baby wint!
De winnaar wint een spaarrekening t.w.v. € 5.000 voor de baby, een babyleven lang gratis Pampers luiers en doekjes t.w.v. € 2000 een Etos waardebon t.w.v. € 250, een Fisher Price speelgoedbon t.w.v. € 300 en een professionele fotoreportage voor de baby door een fotograaf van het magazine WIJ Jonge Ouders.
Daarnaast is er een aantrekkelijke 2e en 3e prijs.

Meedoen?
Op 1 augustus 2011 gaat de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland van start. Vanaf dan is het mogelijk om deel te nemen aan deze zoektocht en je baby op te geven via deze site. Je kunt een foto van je lachende kind uploaden als je beschikt over een geldig Facebook-, Hyves- of Twitteraccount. Zorg dus dat je voorbereid bent als je straks in augustus mee wilt doen!

Klik hier om naar de actiesite te gaan

1 Reactie

Plaats een reactie