Jurkenparade bij kleinejurkjes.nl

Van Kleinejurkjes.nl ontving ik voor Doutzen een……..jurkje 🙂 Eentje van het merk Liandlo met aapjes erop. Elk meisje heeft wel eens een jurkje aan. Of je stoer bent of een prinsesseskind….jurkjes zijn er voor elke meid. Mijn eigen smaak neigt iets meer naar stoer, maar kleinejurkjes.nl heeft voor ieder wat wils. Jurkjes zijn zo lekker makkelijk. Een vestje of bontje erover én klaar ben je. Jurkjes zijn lief en dé perfecte feestkleding!Doutzen in Liandlo

Kleinejurkjes.nl heeft de jurkjes onderverdeeld in drie categorieën. Eco, exclusief en vintage. Met o.a. de bekende merken Liandlo, Mim-pi, Maxomorra, Snoozy, Kidscase en Frugi….en nog veel meer! Hieronder zie je de jurkjes die ik het leukste vind.
Liandlo jurkjes

MaxomorraSnoozy & Mimpi

Frugi

Welke jurkjes van Kleinejurkjes.nl vind jij het leukste? Ga snel kijken en voel je vrij om te reageren!

Plaats een reactie