Kindermodeblog viert feest met…..Noahs.nl


Noahs banner kindermodeblogMisschien ken je “Noahs de hippe kinderwinkel” in Utrecht? Net als in de winkel wil Noahs ook online de mooiste kwaliteit kindermode en de beste service bieden. In de webshop vind je zowel nieuwe collecties als outlet collecties (altijd sale dus..) van de leukste en hipste kinderkledingmerken. De maten lopen van 50 t/m maat 176.

Een aantal van de kinderkledingmerken die je bij Noahs kunt vinden zijn: Bengh per Principesse, Bor*z, IKKS, Isla Ibiza, Muy Malo, Molto Buffo, Name-it, Vingino, Retour, Moodstreet en nog veel meer! Creëer je eigen look. Maak de hipste outfits. Je kind aankleden vanuit je luie stoel! Het kan allemaal bij Noahs. Echt, shoppen is nog nooit zo simpel en leuk geweest! Lookbook kindermodeLookbook kindermodeLookbook kindermode

Lookbook kindermode
Noahs geeft twee shirts naar keuze weg! Wat moet je doen? Tag & win Noahs.nl op Facebook: Klik hier om via Noahs.nl naar Facebook te gaan

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Moi
    Posted 27 april 2012 07:42 0Likes

    Ik ken de winkel ja. Superleuke kleding!

Plaats een reactie