Professionele fotoshoot door Star-team


Gister zijn we terug gekomen van een paar dagen camperen in Bloemendaal. Was helemaal te gek, de hele dag buiten geleefd. En natuurlijk had ik een tas bomvol hippe kinderkleding bij me én natuurlijk kan bijna alles weer ongedragen de kast in. Zal ik het ooit leren?
Bij thuiskomst wachtte er een leuke verrassing in mijn mailbox. Het resultaat van de professionele fotoshoot waar Doutzen en ik aan hebben meegedaan! In opdracht van Hip4Kidz, verzorgd door Star-team.

Waar zal ik beginnen? Via  ♥Kindermodeblog.nl werd ik benaderd door Hip4Kidz om een mooie moeder-dochter fotoshoot te doen. De foto’s zouden voor de website van Hip4Kidz gebruikt worden én zelf zou ik de foto’s voor mijn blog kunnen gebruiken. Hoe cliché het ook klinkt, de gedachte ‘leuk voor later’ gaf voor mij de doorslag. Hoe cool als we écht gave foto’s hebben, van ons twee. Lijkt me heel leuk als ik later samen met Doutzy trots naar de foto’s kan kijken. En dat ik nu hele gave foto’s voor mijn blog heb, vind ik ook niet verkeerdOpen-mouth smile

Op zaterdag gingen we met z’n drieën naar de studio in Breda.  Ik werd mooi opgemaakt, mijn haar werd gedaan en ik trok de kleding van Mevrouw Pak aan!
In het begin was ik nog wat onwennig voor de camera, maar ik voelde me steeds meer op mijn gemak. Ook Doutzen werd een paar keer omgekleed. Voor haar was het voor de camera meer spelen dan poseren, logisch ook! Ik zou ook niet anders willen, ze is een kind. Het was best lastig om ons samen in beeld te krijgen, want Doutzy kan natuurlijk niet zo goed op één plek blijven. Gelukkig was papa erbij om te helpen. Al met al was het een superleuke ervaring en is het zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan iedereen aanraden om dit een keer te doen, want het is gewoon superleuk én het resultaat is blijvend….

Star-team       Hip4Kidz       Mevrouw Pak       Skiks         Liv       BEDANKT!
Mama & Doutzen

Doutzen kust de kikkerFrederieke in Mevrouw PakDoutzen en MamaDoutzen in Jumpsuit Vingino Skiks
Doutzen en Mama

Tags:

0 Reacties

 • door Emmy
  Posted 16 mei 2011 15:07 0Likes

  Super gaaf zeg! Die eerste foto is een beauty! (allemaal trouwens maar dat is mijn favoriet!) Tot snel! x

 • door thefashionguitar
  Posted 16 mei 2011 15:19 0Likes

  WOW Freddy!! Geweldige foto’s!! Niets nieuws dat je zo mooi bent 😉 Maar het poseren gaat je erg goed af!! En Doutzen… zij kan er ook wat van!! LOVE IT

  XO Charlotte
  http://www.thefashionguitar.com

 • door I Love Fashion
  Posted 16 mei 2011 15:50 0Likes

  Wat een leuke Blog, de inspiratie-thermometer slaat bijna dagelijks uit zodra er weer een nieuwe blog online staat!

  Ga zo door..

 • door Kat
  Posted 16 mei 2011 16:11 0Likes

  Hey Frederieke! leuk blog:) en uiteraard super mooie modellen 😉 was heel leuk met jullie samen te werken,
  groetjes, ook aan Doutzen:),
  Kat
  http://www.star-team.nl

 • door Laura
  Posted 16 mei 2011 19:58 0Likes

  Wat een super foto’s! Echt heel gaaf!

 • door Sophie
  Posted 16 mei 2011 20:08 0Likes

  Echt héle leuke en mooie foto’s!
  x

 • door Annemarie
  Posted 16 mei 2011 21:23 0Likes

  Hoi Frederieke en Doutzen, wat een mooie foto’s! Jullie zijn net professionals!! Vind die foto’s van Doutzen met die kikker zo schattig! X An ps de kleding die jullie aan hebben vind ik ook heel leuk! Ik ga snel eens kijken bij de winkels.

 • door Slippie
  Posted 16 mei 2011 22:41 0Likes

  Fred, wat een feest moet dit geweest zijn. Zo moeder zo dochter, echt mooie foto’s. X

 • door Lien
  Posted 16 mei 2011 23:17 0Likes

  Mooooiiiii!!!!!! Die met de kikker is echt geweldig en ik vind de laatste foto ook helemaal fan-tas-tisch.. Zooooo lief! Xxxx lien

 • door Rosie
  Posted 17 mei 2011 10:44 0Likes

  WAUW! Frederiek wat een supervette foto’s! Jullie staan er allebei zo mooi op. Doutzy is net zo’n lekker ding als d’r moeder! 🙂 Ik ga straks gelijk even bij MEVR. PK kijken want vind dat truitje op je korte jeans echt helemaal leuk.

 • door Carlijn
  Posted 17 mei 2011 11:12 0Likes

  Fred!! Top foto’s zeg, wow!!!
  Dikke kus

 • door Martine
  Posted 17 mei 2011 12:21 0Likes

  Hey Fred,

  Wat een onwijs coole foto,s van jou en doutzen. Echt te gek!
  modellencarriere? Btw leuk moeder/vaderdagcadeau zo,n fotoshoot.

  • door frederieke
   Posted 17 mei 2011 12:49 0Likes

   Dankje!!! Goed idee om zo’n shoot voor vaderdag te doen!

 • door Mieke
  Posted 17 mei 2011 15:57 0Likes

  WOW wat een leuk resultaat, de jumpsuit staat de kleine topmodel Doutzen super. Happy summertime!

 • door liv
  Posted 18 mei 2011 19:18 0Likes

  Hi Pen,

  Dat geruite pakje van MVR Pak is echt briljant! Wow een echte dame. Super mooi. We wisten natuurlijk altijd al dat jij eigenlijk in de wieg bent gelegd voor een modellencarrière. Dit lijkt mij pas het begin………………..
  En Doutz is te lief. Hele mooie foto’s.
  En lippenstift! Vaker doen!

  Liv

 • Trackback: Jumpsuit van Skiks.com | ♥Kindermodeblog.nl
 • door Astrid
  Posted 26 juni 2011 14:08 0Likes

  Wat een gave foto’s en wat een leuke blog…… ben al de hele morgen aan het lezen en eigenlijk is het te mooi weer om binnen te zitten 😉
  groetjes en een fijne zondag!
  Astrid

  • door Free
   Posted 26 juni 2011 15:15 0Likes

   Hoi Astrid, bedankt voor je leuke reactie!! Het is ontzettend fijn om te horen als er weer iemand nieuws op mijn blog is beland en er blij van wordt! Ook voor jou nog een fijne zondag, groetjes Free

Plaats een reactie